Shqip > STONY Real Estate Capital | Bridging the World of Real Estate and Finance

STONY Real Estate Capital

… është një kompani e pavarur, jashtëzakonisht profesionale këshillëdhënëse në strukturimin dhe zgjidhjen e problemeve rreth pronës. Ne kombinojnë potencialin e kapitalit dhe te tregjeve te financimit me  botën e Pronave  të patundshme te klientët tanë dhe në këtë mënyrë ne krijojnë efficience te rëndësishme dhe sinergji midis ketyre dy botave.

„Bridging the World of Real Estate and Finance“

"Tejkalimin Botërore e Real Estate dhe Financave"

... qëndron për potencialin e dy botëve, nëpërmjet bashkimit të saj prej 1 + 1 është shpeshherë në gjendje të arrijë më shumë se vetëm 2.

Përveç temave klasike së financimit të pasurive të patundshme, strukturimin e tyre dhe Sherbime këshillues transaksioni është për ne kryesisht, në radhë të parë shume e rëndësishme, të gjejmë një strategjie optimale zgjidhjesh për klientët tanë. Ne jemi të orientuar drejt zgjidhjeve dhe të përqëndrua në detaje, por nuk humbasim nga syrë dhe nga mendja Lidhjet / Marrëdhëniet më të mëdhja e të rëndësishme për klientët tanë. Ne veprojmë gjithmonë të lirë, pa konfliktinteresit, dhe vetëm në emër të klientëve tanë.

STONY Capital Real Estate këshillon Pronarët e Pronave, Zhvilluesit e Projektit, Qeradhënësit e Imobilieve sikurse Investitorët e Pasurive të patundshme nga brenda- dhe jashtë vendit, si një këshilldhënës në shumë çështje që lidhen me pasurinë e patundshme. Në një ekip të vogël ne jemi të specializuar për të sjellë së bashku aktorët e duhur, dhe për të zbuluar strategji të përbashkëta dhe zhvillimin e tyre. Ne kemi një marrëdhënie shumë të mirë e të gjerë, me Kompanitë e Sigurimeve, Kompanitë e Menaxhimit të Fondeve dhe të gjitha Bankat e mëdha në Gjermani.

Diskrecioni dhe kontakti i drejtpërdrejtë personal me klientët tanë janë Parimet themelore tona më të rëndësishme.

Me kënaqësi i pëgjigjet STONY Real Estate Capital pyetjeve tuaja. Sugjerimet tuaja janë të rëndësishme për ne, në mënyrë që të zhvillojmë aftësitë tona në zgjidhjen e problemeve dhe në vazhdim akoma më tej. 

Është kënaqësia jonë për të punuar së bashku me ju!

Bisedoni me ne!

STONY Capital Real Estate qëndron për ..

  • një konsultimi neutral, i pavarur dhe profesional ndaj klientit
  • për një Bashkëpunim partneritet
  • zgjidhje kreative dhe inovative
  • një rrjet gjithëpërfshirës i pasurive të patundshme ekonomike

E tanishme

Immobilienkonferenz Ruhr - Regional

Immobilienkonferenz-Ruhr / /Regional 03. Mai 2018

Am 03. Mai fand die erste Veranstaltung "Immotalk im Pott" der Frauen in der Immobilienwirtschaft statt. Gastgeber war Drees & Sommer in Dortmund. Als Moderator der Diskussionsrunde "Innovationstreiber im Ruhrgebiet" durfte ich mit drei Expertinnen und, ... weiter lesen

Immobilienkonferenz Ruhr - Regional

Immobilienkonferenz-Ruhr / /Regional 06. Juni 2018

Gemeinsam mit AULINGER Rechtsanwälte I Notare veranstalten wir am 06. Juni 2018 die nächste Immobilienkonferenz-Ruhr / Regional in Bochum.
Das Thema: Die Renaissance der Ruhrstadt – Neue Kitas, ... weiter lesen

Ankündigung Immobilienkonferenz Ruhr 06.09.2018